سفارش تبلیغ
صبا ویژن
           
 

 

به گزارش مشرق ،در سی‌امین دوره بازیهای المپیک لندن شاهد حضور گسترده زنان مسلمان محجبه بودیم که در میان رقابت های ورزشی نگاه تماشاگران را بیشتر از گذشته به خود معطوف کرده بود. به ویژه آن که برای نخستین بار عربستان، قطر و برونئی اقدام به اعزام ورزشکاران زن خود کرده بود.  زنان مصری هم برای اولین بار پس از انقلابی که سال گذشته در کشورشان به وقوع پیوست در افتتاحیه المپیک لندن پرچمدار کاروان ورزشی کشورشان در این دوره از مسابقات بودند که با حجاب اسلامی در این مراسم رژه رفتند. اما یکی از زیباترین اتفاقاتی که در این دوره از مسابقات افتاد اصرار وجدان علی سراج عبدالرحمن شهرخانی ورزشکار بانوی مسلمان عربستانی برای حضور با حجاب در رقابت‌های جودو بود. در این باره روزنامه کانادایی هرالد گزارش داد" این بانوی مسلمان موجب ایجاد جنبش حجاب در المپیک شد. هنگامی که بانوی جودوکار برای حفظ حجاب پافشاری کرد برخی از قهرمانان زن والیبال ساحلی کشورهای مختلف از جمله ژاپن، کانادا و چک اعتراض‌هایی را در خصوص پوشش بانوان مطرح کردند. پس از آن نیز بانوان بدمینتون‌باز در این خصوص اعتراضاتی داشتند . "

حجاب در المپیک

معمولا کمیته های مختلف المپیک زنان محجبه ورزشکار رااز گردونه مسابقات خارج و به آنها اجازه حضور نمی دادند، ولی در این دوره از المپیک تاحدودی این موانع را حذف و به بانوان مسلمان به شرط آنکه حجابشان بر روند مسابقه تاثیر نداشته اجازه حضور دادند. اما در این میان عده ای نیز تحمل نداشتند و از خود واکنش نشان دادند به طوری که در پی آزاد شدن پوشیدن حجاب توسط زنان ورزشکار، تعدادی از اعضای مؤسسه اکراینی "فیمین" که به اصطلاح در زمینه دفاع از حقوق زنان فعالیت می کند، در اقدامی غیر اخلاقی به مرکز شهر لندن رفته و با عریان شدن، اعتراض خود نسبت به آزاد شدن پوشش حجاب در المپیک را نشان دادند و کمیته بین الملی المپیک(IOC) را ضعیف در برابر کشورهای اسلامی دانستند .

حجاب و المپیک 2012

 

مهمترین و اساسی ترین علت  هراس و دشمنی  غرب از حضور زنان مسلمان محجبه در عرصه های مختلف از جمله ورزشی؛‌ ترس از الگو شدن زن مسلمان برای دیگر زنان دنیا است. به ویژه آن که در شرایط بحران اقتصادی جهان و تظاهرات گسترده مردم غرب که خدشه ای جبران ناپذیری بر آخرین نسخه تمدنی غرب یعنی لیبرال دموکراسی وارد می آورد. حضور زنان محجبه مسلمان در میان کانون توجه تماشاگران المپیک از سراسر جهان می تواند پیام بلند و رسایی، در مقابل دیدگاه محدودیت و انزوای زن در اسلام باشد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در این باره می فرمایند" غربی‌ها مدعی‌اند که حجاب یک مسئله دینی است و در جوامع لائیک نباید ظهور پیدا کند اما علت واقعی مخالفت غرب با حجاب این است که [حجاب،] سیاست راهبردی و بنیانی غرب درباره زن یعنی عرضه شدن و هرزه شدن زن را با چالش روبرو می کند و مانع تحقق آن می‌شود".

حجاب - ورزش - المپیک 2012

دیپلماسی عمومی را به معنای تقویت منافع ملی از طریق شناخت، اطلاع رسانی و تأثیر گذاری بر مردم کشورهای دیگر و گسترش گفتگو میان شهروندان و نهادهای یک کشور و همتایان خارجی آنان تعریف می‌‌کنند. عمده ترین ابزارهای دیپلماسی عمومی عبارتند از فیلم های سینمایی و تلویزیونی، مبادلات فرهنگی، تلویزیون، هنر و ورزش.

زنان مسلمان ورزشکار "دیپلمات های عمومی" هستند که در المپیک امسال دیپلماسی حجاب را رقم زدند.

 

لینک های مرتبط:

فریاد «حجاب، محدودیت نیست» در قلب لندن 2012

مدالی طلایی به نام «حجاب» بر گردن زنان مسلمان در المپیک

 

حاشیه: این پست یک مخاطب ویژه هم داره، که باخوندن دقیقش، خودش متوجه میشه که کیه (البت اگه آی.کیوش پایین نباشه!)



  • معلوم الحال مجهول الهویه ( پنج شنبه 91/6/2 :: ساعت 3:55 عصر)


    ورود , پسرا ,دخترا , عکس باحال , ورود پسرا ممنوع , روابط دختر وپسر ,روابط دختر و پسر ,زن ,گرل ,گرل فرند ,آرایش ,لباس ,جنسی ,عشق ,عاشق , هوس, ازدواج ,دوست یابی ,شعر ,پسران و دختران ,معشوق ,مهیج